ŠOLA INTUITIVNEGA ZAZNAVANJA IN ODLOČANJA

Šola intuitivnega zaznavanja in odločanja (na kratko: Šola intucije) obeta nekaj posebnega. Šest mesecev, ki jih boste namenili aktivaciji svoje intuicije, vam bosta zagotovo oplemenitili življenje. Znanje, prepleteno s prakso, vam bo predano srčno in iskreno. Biti v stiku z življenjskim – intuitvnim – mentorjem je lahko izjemna naložba v vaše nadaljne – intuitivno – življenje. Intuitivno življenje je namreč srečno življenje.

Intuicija je naš šesti čut. Je tisti tihi notranji glas, ki nas usmerja skozi življenje. Nemalokrat je preslišan, zato občasno zakriči, da nas zbudi. Če ne pomaga, nam Vesolje včasih postavi življenje na glavo. Da bi le naredili premik vase in si prisluhnili. Želi, da se zbudimo. Da se spoznamo. Da se ponovno naučimo vrednotiti sebe in svoje življenje. Intuicija je tisti tihi glasek, nežen dražljaj, ki prihaja od zgoraj, od znotraj, ven iz nas, za nas. Je kanal, skozi katerega prihajajo odgovori, napotki, drugačne vrste razumevanja, nove perspektive. Vse samo zato, da bi bili srečni, izpolnjeni in da bi hodili po poti svojih življenjskih namenov.

Namen šole je prebujanje intuicije

Intuicija za svoj priklop potrebuje čisto energijo, izpraznjen prostor in odsotnost nepotrebnih šumov. Potrebuje brezmejno zaupanje, odsotnost ega in želje po logičnem – umskem razumevanju njenega/našega delovanja. Zato je ŠOLA INTUICIJE nemenjena čiščenju in negovanju fizičnega telesa, prenovi življenjskih navad in usmerjanju energije. Namen šole je priti v stik s svojim bistvom in dvigniti nivo srčnih vibraciji. Skozi različne prakse bomo skupaj razbijali predsodke, odstranjevali nepotrebna globoko ukoreninjena prepričanja, se naučili razumeti svoja občutenja in čutenja, odlagali nepotrebna življenjska bremena, se povezovali s svojim telesom, prepoznavali njegovo govorico, predvsem pa se bomo naučili razumevati, kako močna je v resnici povezava in intuitivna komunikacija med dušo in telesom. Spoznali boste, kaj potrebujete v svojem življenju in česa ne, da postanete intuitivni. Čarobna šola bo postregla z marsikaterim odgovorom. Preko lastnih občutkov in uvidov se boste še bolje naučili spoznati sebe, svoje življenje, svoje navade, svojo pot, svoje namene.

V svoje življenje boste znali vnesti:

  • Prave in osvobajajoče gibalne navade.

  • Intuitivno prehranjevanje.

  • Tehnike čuječnosti (mindfulness-a)

  • Notranjo moč.

  • Svežo energijo.

  • Boljše zmožnosti zaznavanja notranjega in zunanjega sveta.

  • Stik z naravo.

  • Odgovor na to: kdo ste.

  • Občutek življenjske svobode in razbremenitve.


Začetek šolanja: 18. 10. 2024 od 17h do 22h

Potek šolanja: 1x mesečno po 5 ur

Trajanje: Do vključno MAREC, 2024

Cena: 800 EUR*

*možnost plačila na 4 obroke. Obvezna akontacija enega obroka ob prijavi.

PRIJAVE NA: info@2211.si

ŠOLO VODI: Tina Pustovrh Puc / SENTIO ANIMA