Vsak od nas v sebi nosi izjemne danosti in posebne življenjske namene, ki jih mora tekom svojega življenja prepoznati in jih udejanjiti. Marsikdo bi rekel: “Lažje reči, kot storiti.” Res je. »Kdo sem?« je namreč postalo najpogostejše vprašanje novodobnega človeka. Nemalokdo je zmeden med sanjami in željami sebe in drugih. Sprašuje se, kaj je njegovo in kaj vpliv okolice, ki z močnimi in prodirajočimi informacija skuša ves čas vplivati na njega, na vse nas.

Ko se človek nauči narediti odmik od želja, zahtev in prepričanj drugih, stopi korak nazaj proti sebi, k sebi. Ponovno se spozna in začne se zavedati, kaj je tisto, kar v svojem življenju zares potrebuje. Katera pot je njegova. S čim lahko ponudi doprinos svetu. In kako postati, srčen, srečen, notranje miren in zdrav.

Na predavanju oz. pogovoru boste spoznali:

  • Kaj so potenciali?

  • Od kod prihajajo?

  • Kaj je njihov namen?

  • Kako jih najdemo, razumemo in slišimo?

Včasih biti drzen in odločen ni dovolj. Včasih niti ni dovolj ostati v svetu svojih sanj in želja. In včasih ni dovolj narediti luknje v zid, se prelomiti na pol, ali se izčrpati do konca. Včasih pač ni dovolj marsikaj, kar ni v namenu, da bi bilo del naše poti.

Kaj pa je v resnici naša pot?

Ko se zgodi vse tisto, kar se mora zgoditi. Ko so občutki ob tem pomirjajoči in osvobajajoči, pa čeprav nam naš um nagaja s svojimi strahovi in nenehnimi vprašanji, na katere si želi logičnih odgovorov. Ko preprosto vemo, da nečemu moramo slediti. Ko preprosto zaupamo, pa čeprav se nam slika naše prihodnosti jasni počasneje od občutkov, ki nam sporočajo, da smo na pravi poti. Na poti, na kateri uresničujemo sebe. Na poti SAMOREALIZACIJE.


KDAJ: 6. 9. 2024 od 18h do 21h

CENA:

  • 65 EUR (za prijave, prejete do vključno 5. 8.2024)

  • 75 EUR (za prijave, prejete od 6. 8. 2024 naprej)

KJE: Ljubljana (kraj dogodka javimo naknadno)

PREDAVATELJICA: Tina Pustovrh Puc

PRIJAVE: info@2211.si